Onze Franse keuken

en de winnaars zijn….

DSC_1017.jpg

Uncategorized | December 23, 2012 | By

 De uitslag van de allereerste winactie van ‘Onze Franse Keuken’. Ik was heel benieuwd wat jullie nou het liefst lezen op mijn blog en had daarom een kleine kerstwinactie in het leven geroepen. Het grappige is dat ik veel reacties per email heb gekregen, terwijl op de blog zelf slechts enkele posts staan bij de winactie. Misschien dat jullie toch liever anoniem meedingen? Leermomentje. Ook kreeg ik opvallend veel emails van in het buitenland woonachtige Nederlanders. Niet alleen uit Frankrijk, maar ook uit Italië, Spanje en zelfs uit de VS. Hoe leuk is dat?!

De uitkomst? Jullie grote blog-favorieten 2012 zijn overduidelijk:

Recepten

Verslag weekendje Parijs met vriendinnen

Kookproject Samen Koken op Afstand

Bedankt allemaal voor alle leuke suggesties! Ik ga met jullie adviezen aan de slag….

en dan nu…rapapapa….

De winnaars zijn:
– Martje S. uit Grognardo -Italië (hartjes)
–  Ineke T. uit Best (smurfen)
– Chantal K.  uit Middelburg (barbapapa).

Ladies gefeliciteerd! Jullie ontvangen van mij uiteraard ook persoonlijk bericht en ik stuur jullie prijzen zsm toe.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment