Onze Franse keuken

14 juli: Start ZOMERSTOP ‘Onze Franse Keuken’

Uncategorized | July 14, 2016 | By

Het zal jullie opgevallen zijn, dat mijn blog inmiddels al ongeveer een maand stilgevallen is. Ik had me voorgenomen om voor de start van de zomervakantie nog een aantal recepten te bloggen. Een beetje tussen de bedrijven door. De recepten had ik al uitgewerkt en getest. De foto’s met veel pijn en moeite gemaakt (zie hierboven). Dus alleen nog een tekstje typen en klaar ben je…Niet dus! Het is weer een erg druk seizoen op La Panacée en met de meiden erbij blijft het, zoals ieder jaar, rennen geblazen. Rustig zitten om te bloggen is er niet bij en mijn hoofd staat er trouwens ook helemaal niet naar. De meiden en ons bedrijf gaan nu eenmaal altijd voor. 

Dus hoogste tijd voor een officiële ZOMERSTOP van ‘Onze Franse Keuken’. Deze ‘quatorze juillet’ vind ik daarvoor een uitermate geschikte dag…..

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer toe met héél veel lekker eten & mooi weer. 

Veel liefs vanaf La Panacée in Frankrijk, Lisette

Psst….De recepten/gerechten van de collage-foto’s houden jullie uiteraard nog van mij tegoed. 

Comments

 1. Leave a Reply

  Claudia
  July 14, 2016

  Meid, groot gelijk, mijn zegen heb je 😉
  Maak er een mooie zomer van en we zien je vanzelf wel weer in de lucht komen als de dagen wat korter en de kamers wat leger worden.
  Veel liefs & een dikke kus voor jullie allemaal,
  Clau

  • Leave a Reply

   Lisette
   July 18, 2016

   Thanks Clau – jullie ook fijne zomer! Liefs uit Frankrijk

Leave a Comment