Onze Franse Keuken
Toggle navigation
Onze Franse keuken
Home
Recepten
Kookvakantie
Over mij
La Panacée
Video’s
Kerstrecepten
kerst
kerst
Kerst dessert: Ricottacake met cranberry’s en witte chocolade
Kerst voorgerecht – Brickdeeg met pompoen en geitenkaas
Kerst bijgerecht – Pastinaak met ahornsiroop
Kerst voorgerecht: Bloemkoolsoep met dragon pesto
Kerst voorgerecht: Avocado met krab en gember
Kerst voorgerecht met avocado, Calvados garnalen en bleekselderij salsa
Kastanjesoep met Grand Marnier
Garnalencocktail – versie 2020
Nutella tiramisu in glaasjes
Spruitjes met ingemaakte citroen en kaneel
10 x kerstdessert
10 x Kerst hoofdgerecht
7 kerst recepten met eendeborst
Kerst voorgerecht 10 x VIS
Gestoofde Rode kool met cranberry’s
Kerst salade met geroosterde oesterzwam
Kerst: Donna Hay salade met mozzarella
Kalfsvlees pakketjes met salie
Spruitjes uit de oven met knoflook en rozemarijn
Geroosterde bloemkool salade met appel
Frans maisbrood
Pompoenijs met Cognac (zonder ijsmachine)
Kersttaart met cranberry’s, witte chocolade en pecannoot crumble
Vis stoofpotje met Saffraan
Eendeborst met zwarte knoflook
Varkenshaas met salie
Varkenshaas in Cranberry marinade
Cranberrysaus zelf maken
Tulband met chocolade
Winterse stoofpot met pastinaak en kastanje
Tarte tatin – Top 10
Kerstsoep Top 5
Pastinaaksoep met gember
Limoncello tiramisu met witte chocolade
Bloemkoolsoep met zoete aardappel
Selderijsoep met kerrie-appel ‘croutons’
Ananas taart met kardemom
Alle Franse kerstrecepten op een rij
5 x KERSTDESSERT met CHOCOLADE
Kerstbal-cakejes
Kersttaart: Chocolademousse laagjes taart
Champagne tiramisu met granaatappel
Champagnekoekjes – zelf maken
10 x BIJGERECHT voor je kerstdiner
Kerst: VEGA – tagliatelle met pompoen, salie en hazelnoot
Kerst: Eendeborst met Grand Marnier en een vleugje CHOCOLA
Kerst: Kabeljauwfilet met spek en spinaziepesto
Kerst: Varkenshaas met aardpeer, mosterd en kastanje
Kerst: Krabcocktail met avocadomousse
Kerst: Linzensalade met confit de canard
Kerstsoep 2016: wortel amandelsoep met anijs
Coquilles met avocado en mango
Kick-off Kerst 2016
Kerstmenu – ‘VEGA’
VEGA kerst – zoete aardappelstoof met peer
VEGA Kerst – torentje van mango, biet en artisjok
Kerstmenu ‘Vis’
Kerst – Zalmfilet uit de oven met korst van zwarte olijf en pijnboompit
Kerst – bijgerecht – Venkel in melk
Kerst voorgerecht: Spicy garnalen met courgettespaghetti
Kerst – Vissoep met Pastis
Kerstmenu – ‘No Stress’
De ultieme ‘het is maar één keer per jaar Kerst ‘ chocolade Nutella taart
Kerst voorgerecht – Broccoli flapjes van brickdeeg met roomkaasdip
Kerstmenu – ‘Modern Frans’
Kerstdessert: Robuuste Peren tarte tatin met kaneel
Kalkoenfilet met salie, appel en pruimen
Kerst voorgerecht: Torentje van krab en avocado
Kerstmenu – ‘ Klassiek Frans ‘
Hét Franse kerstdessert: ‘Bûche au Chocolat’
Kerst: Eendeborst met kruidige druiven-honingjus
Kerst Pompoensoep met ontbijtkoek-spek crumble
Coq au vin blanc (Riesling)
Kerstkoekjes bakken
Kerst 2014: Geroosterde groene asperges
Kerstaardappeltjes met saffraan en kardemom
Kerstyoghurt – lekker & gezond
Frans Kerstdessert: Iglo taart met tropisch tintje
Risotto met mosselen en chorizo
Risotto Caprese
Kerst 2014: Knolselderij in zoutkorst
Ananascarpaccio met verse basilicum
Crème brûlée met Baileys
Creme brûlée chorizo-saffraan
Franse klassieker: Coq au vin – stap voor stap
Kerst met Kids: Parmezaan ster met avocado-manderijn dip
Kerst 2014: Kalkoenfilet met kastanje en oesterzwam
Rode kerstsalade met aardbei-vinaigrette
Kerst 2014: Kerstrijst
Kerst 2014: Zuurkoolsigaar
Kerst 2014: Eendeborst met cranberry-portsaus
Kerst 2014: Eendeborstfilet met verse vijgensaus
Kerst 2014: Vijgenrisotto met balsamicosiroop
Kerstsoep: Prei-broccolisoep met coquilles
Kerst 2014: Amuse met garnaal en chorizo
Kerst 2014: Bisque van garnalen: stap-voor-stap
Franse chocoladetaart – PUUR genieten
Kerst 2012: Voorgerecht – Torentje van avocado & garnalen
Kerstrecept: Eendeborst met ontbijtkoek
Kerstrecept: Kastanjesoep met knolselderij
Kerstrecept: Gemarineerde eendeborst met roergebakken groentereepjes
Kerst 2012: Frans kerst dessert – Bûche de Noël praliné
Zo bak je de perfecte eendeborst (magret de canard)
Kerstkoekjes met cranberry’s & witte chocolade
Recept: Boeuf Bourguignon met ontbijtkoek
Altijd goed: Crêpes Suzette
Food Blog Theme from
Nimbus
Powered by
WordPress